Ferie zimowe
Wątek na dyskusje o życiu, zainteresowaniach i pasjach. Porozmawiajmy o czymś ciekawym.
- Apolinary-99
Ferie zimowe
Post autor: Apolinary-99 »
Planujecie skorzystać z zimy i pojechać gdzieś w czasie ferii zimowych? My chcemy całą rodziną chociaż na kilka dni pojechać na narty w góry, na szczęście mamy dość niedaleko. W tym celu zamówiłam ciepłą sportową odzież, a obowiązkowo w zamówieniu znalazła się odzież termoaktywna - bardzo wam taką polecam, bo nie krępuje ruchów, nie jest "gruba", a naprawdę ciepła.
Re: Ferie zimowe
Post autor: anjaka »
Ja na ferie zimowe wybieram się na narty ale tym razem chcę pojechać samochodem bo trudno jest zabrać cały narciarski sprzęt do pociągu czy autobusu. Dlatego biorę pod uwagę ofertę jaką ma wypożyczalnia samochodów Poznań bo chce na tą podróż wynająć doże fajne auto
Post autor: Benicjusz99 »
Ja też w ferie zimowe zdecydowałem się na wynajem, ale nie samochodu a wynajem motocykla i nie żałuję. To była niesamowita przygoda na najwspanialszych drogach Europy!
Post autor: miissiaa »
Wielkimi krokami zbliża się zima, dlatego zdecydowałam się na coś takiego jak nowe zainteresowanie. I padło oczywiście na narty. Wiem, że muszę się odpowiednio do tego doposażyć, dlatego sprawdzam tutaj https://info-narty.pl/ , co powinnam kupić. Czy Waszym zdaniem to naprawdę dobry kierunek?