Czy warto kupić nieruchomość przy plaży w Phuket?
Szukasz kogoś, kto pomoże Ci zbudować wizerunek Twojej firmy w sieci? Zajrzyj do tego wątku, a na pewno się nie zawiedziesz
Czy warto kupić nieruchomość przy plaży w Phuket?
Post autor: Gasttai »
Zawsze marzyłem o posiadaniu nieruchomości nad morzem, a Phuket wydaje się idealnym miejscem. Czy nieruchomości przy plaży w Phuket to dobra inwestycja i czy cieszą się dużym popytem na wynajem? Na co zwrócić uwagę przed zakupem?
Re: Czy warto kupić nieruchomość przy plaży w Phuket?
Post autor: Naurtero »
Nieruchomości przy plaży w Phuket https://worldestate.homes/pl/thailand/phuket/by-the-sea/ są tak bajeczne, jak się wydaje, i cieszą się naprawdę dużym zainteresowaniem. Kupiłem małą willę nad morzem w okolicy Kamala Beach i była to świetna inwestycja. Jeśli chodzi o nieruchomości przy plaży w Phuket, największym atutem jest oczywiście lokalizacja – nie da się przebić tych widoków. Popyt na wynajem jest również wysoki, szczególnie wśród turystów szukających luksusowych, ekskluzywnych doświadczeń. Jednak posiadanie nieruchomości przy plaży wiąże się z wyzwaniami, zwłaszcza jeśli chodzi o utrzymanie. Słone powietrze może niszczyć budynek, dlatego trzeba regularnie dbać o elewację i meble zewnętrzne. Z drugiej strony, można ustalać wyższe stawki za wynajem, zwłaszcza jeśli nieruchomość ma takie udogodnienia jak basen czy bezpośredni dostęp do plaży. W sezonie turystycznym udało mi się wynajmować willę za znacznie wyższe kwoty, niż początkowo zakładałem. Jeśli jesteś gotów podjąć się utrzymania lub zatrudnić firmę zarządzającą, nieruchomości przy plaży w Phuket mogą być zarówno wspaniałym miejscem na wakacje, jak i dochodową inwestycją.
Re: Czy warto kupić nieruchomość przy plaży w Phuket?
Post autor: kavinna20 »
Jaka nieruchomość mazury przykułaby dziś Waszą uwagę? Jakie parametry są ważne, na czym się skupiacie? Dodam, że mocno zależy mi na szerokim podejściu, bo mamy jednak rynek wtórny, jak i pierwotny do oceny. Czekam na wskazówki.